Glazen waterflessen

Mooie luxe waterflessen met uw eigen etiket

Waterflessen met uw eigen logo en opdruk op het etiket is een fantastisch product om uw merk en bedrijf te promoten. Ideaal als tafelwater fles in een restaurant of conferentie ruimte.

Ook zeer geschikt voor verkoop in uw winkel of kantine, het geeft nét een beetje meer dan gewoon maar een waterfles.

Alle flessen worden standaard voorzien van uw eigen ontwerp op het etiket, gedrukt in full colour.


Glazen flessen water 33cl met eigen etiket

Glazen flessen water 33cl met eigen etiket

33 cl waterfles van glas, met kunststof etiket. full colour bedrukt.Waterflessen laten bedrukken met uw eigen logo en te..


Vanaf €0,74
Glazen flessen water 75cl met eigen etiket

Glazen flessen water 75cl met eigen etiket

75 cl Glazen waterflessen met kunststof etiket, full colour bedrukt.Waterflessen laten bedrukken met uw eigen logo en te..


Vanaf €1,30
1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Waterflesjes bedrukken in kleine oplage.

Waterflesjes bedrukken in kleine oplage? Bij ons al te bestellen vanaf €0,99 bij 252 stuks! (all in kosten)

Waarom kiezen voor Reclameflesjes.nl? Wij hebben een uitgebreid assortiment kleine en grote waterflessen die ook in kleine oplages te bestellen zijn en leverbaar in snelle levertijden. Heb je specifieke wensen of wil je gewoon meer informatie over onze waterflessen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0523-267879 of stuur eenvoudig een email door het contactformulier in te vullen. Geef eenvoudig aan wat u graag wenst en wij zullen u dan een voorstel maken.

Gepersonaliseerde waterfles met uw logo

Bedrukte waterflessen, al vanaf 0,77 bij 504 stuks ( dat is inclusief alle kosten en bezorgen).

Een waterflesje met het etiket bedrukt met reclame is het ultieme relatiegeschenk op een mooie dag, tijdens een vergadering, een sportieve wandeling of uw sportdag. water met logo bedrukken kan al vanaf 252 stuks. Wilt u ook persoonlijke waterflessen maar er gaat geen bel rinkelen bij de term 'Vector logo' of 'CMYK kleuren' ? Geen probleem, stuur uw logo, afbeelding en teksten toe en wij maken geheel kosteloos een digitaal voorbeeld van het etiket voor u.

1,5 liter water drinken per dag is gezond.

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water.

Ons lichaam bestaat uit ongeveer 75% water, geen wonder dat water drinken belangrijk is voor de absorptie van voedingsstoffen, het verwerken van afval, celactiviteiten en alles wat nodig is om in leven te blijven. Water drinken is zelfs essentieel om ziektes te voorkomen en jezelf goed te voelen. Bedrukte waterflesjes bestellen voor uw klanten, medewerkers en collega's kan een positieve bijdrage leveren aan een gezonde werkplek, waarom zou u dat met standaard merken waterflessen doen als u dat ook kunt doen voor dezelfde prijs met uw eigen waterflessen?