Waterflesjes bedrukken

Flesjes water bedrukken met uw eigen logo.

Gratis geleverd binnen 8 werkdagen

Mooie, stevige ronde plastic, waterflesjes bedrukt met uw logo zijn geschikt voor verschillende doeleinden: van een sportevenement tot een beurs. Wij bedrukken waterflessen zoals u dit graag wenst; uw logo en slogan op het etiket of met een activiteiten agenda, 1001 mogelijkheden met dit verfrissende product.

Uw eigen merk water met uw logoWeergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Waterflesjes bedrukken in kleine oplage.

Waterflesjes bedrukken in kleine oplage? Bij ons al te bestellen vanaf €0,99 bij 252 stuks! (all in kosten)

Waarom kiezen voor Reclameflesjes.nl? Wij hebben een uitgebreid assortiment kleine en grote waterflessen die ook in kleine oplages te bestellen zijn en leverbaar in snelle levertijden. Heb je specifieke wensen of wil je gewoon meer informatie over onze waterflessen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0523-267879 of stuur eenvoudig een email door het contactformulier in te vullen. Geef eenvoudig aan wat u graag wenst en wij zullen u dan een voorstel maken.

Gepersonaliseerde waterfles met uw logo

Bedrukte waterflessen, al vanaf 0,77 bij 504 stuks ( dat is inclusief alle kosten en bezorgen).

Een waterflesje met het etiket bedrukt met reclame is het ultieme relatiegeschenk op een mooie dag, tijdens een vergadering, een sportieve wandeling of uw sportdag. water met logo bedrukken kan al vanaf 252 stuks. Wilt u ook persoonlijke waterflessen maar er gaat geen bel rinkelen bij de term 'Vector logo' of 'CMYK kleuren' ? Geen probleem, stuur uw logo, afbeelding en teksten toe en wij maken geheel kosteloos een digitaal voorbeeld van het etiket voor u.

1,5 liter water drinken per dag is gezond.

Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water.

Ons lichaam bestaat uit ongeveer 75% water, geen wonder dat water drinken belangrijk is voor de absorptie van voedingsstoffen, het verwerken van afval, celactiviteiten en alles wat nodig is om in leven te blijven. Water drinken is zelfs essentieel om ziektes te voorkomen en jezelf goed te voelen. Bedrukte waterflesjes bestellen voor uw klanten, medewerkers en collega's kan een positieve bijdrage leveren aan een gezonde werkplek, waarom zou u dat met standaard merken waterflessen doen als u dat ook kunt doen voor dezelfde prijs met uw eigen waterflessen?

Bronwater vs. mineraalwater vs. kraanwater

Wat is het beste? Om deze vraag te kunnen beantwoorden moeten wij eerst kijken wat het verschil is.

Het belangrijkste verschil tussen bronwater en mineraalwater is dat mineraalwater bij de bron gebotteld moet worden en de bron dient erkent te zijn door de desbetreffende overheid van het desbetreffende EU land. Bovendien definieert de EU mineraalwater als volgt:

"Bacteriologisch gezond water, een watervlak of een onderaardse laag tot oorsprong hebbende, afkomstig van een bron geëxploiteerd door een of meer natuurlijke of kunstmatige ontspringingspunten".

Aan bronwater wordt de bovenstaande eisen niet gesteld, kort gezegd is bronwater, mineraalwater wat niet persé aan de bron gebotteld is maar wel bacteriologisch gezond water is.

Kraanwater of leidingwater is water wat door een leiding getransporteerd wordt en dus niet gebotteld word. Kraanwater moet wel voldoen aan veel eisen met betrekking tot de volksgezondheid en moet vanzelfsprekend ook bacteriologisch gezond water zijn.

Conclusie

  • Mineraalwater is water dat mineralen en zouten bevat, gebotteld aan een bron die officieel erkend is. Het nadeel van mineraalwater is dat deze een beperkte houdbaarheid heeft.
  • Kraanwater is water wat uit uw kraan komt, het moet aan vele eisen voldoen maar het nadeel is dat kraanwater zeer beperkt houdbaar is.
  • Bronwater is water dat gebotteld is (dus lang houdbaar) maar meestal niet meer de mineralen en zouten bevat die in mineraalwater zou zitten.