Goedkope flesjes water

Goedkoop: Flesje water bedrukken met eigen etiket.

Goedkope bedrukte flesjes water van goede kwaliteit tegen een lage prijs. Deze goedkope waterflesjes zijn voorzien van een papieren etiket ( full colour, gelakt).

  • De 33cl en 50cl bronwater flesjes zijn leverbaar in transparante fles en in blauw transparant flessen
  • Schroefdoppen zijn leverbaar in 8 verschillende kleuren, sportdoppen alleen in wit verkrijgbaar.

Het verschil met de 'normale flesjes' is dat deze goedkope waterflessen voorzien zijn van een etiket van papierWeergeven 1 t/m 4 van in totaal 4

Goedkoop waterflesjes bedrukken

De aller goedkoopste waterflesjes vind u bij Reclameflesjes.nl, wij kunnen deze flesjes zo goedkoop bedrukken en leveren omdat wij dit type fles water voorzien van een papieren etiket, papieren etiketten zijn weliswaar van een lagere kwaliteit dan kunststof etiketten maar voor vele doeleinden is dit een prima oplossing bijvoorbeeld een sportdag of een festival. Het bronwater waarmee de waterflessen afgevuld zijn is uiteraard wel van hoge kwaliteit en op het materiaal van de flessen is ook niet op af te dingen, kortom; Prima kwaliteit tegen een lage prijs!

Goedkope flesjes water met uw eigen etiket

Goedkope flesjes water bedrukken. Dat doe je natuurlijk bij de specialist, Waarom? Bij ons ontvang je altijd een digitaal drukvoorbeeld van te voren, kosteloos en binnen enkele uren. Gewoon in jouw mailbox zodat je meteen een beeld hebt van de goedkope flesjes met jouw logo. Kunt u een bestelling ook nog wijzigen of annuleren? Jazeker, het voorbeeld is geheel vrijblijvend. Wij ontwerpen net zo lang totdat u 100% overtuigd en tevreden bent. Zegt u ‘ja’ tegen goedkope waterfles bedrukken? Dan pas gaan wij pas de etiketten drukken.