Flesjes water met eigen etiket

Flesjes water met eigen etiket

Laat deze flesjes water bedrukken met uw eigen logo.

Flesje water met uw eigen logo en opdruk op het etiket is een fantastisch product om uw merk en bedrijf te promoten. Ideaal als give-away, Iedereen lust water en is altijd een welkome verrassing op beursen en prestentaties.

Ook zeer geschikt voor verkoop in uw winkel of kantine, het geeft nét een beetje meer dan gewoon maar een flesje water.

Alle flesjes water worden standaard voorzien van uw eigen full colour label.Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11

Flessen water met uw eigen etiket ?

Flesje water bedrukken in kleine oplage? Bij ons al te bestellen vanaf €0,99 bij 252 stuks!

Waarom kiezen voor Reclameflesjes.nl? Wij hebben een uitgebreid assortiment kleine en grote plastic bedrukte flessen water die ook in kleine oplage te bestellen zijn en leverbaar in snelle levertijden. Heb je specifieke wensen of wil je gewoon meer informatie over onze plastieken flesjes? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0523-267879 of stuur eenvoudig een email door het contactformulier in te vullen. Geef eenvoudig aan wat u graag wenst en wij zullen u dan een voorstel maken.

Gepersonaliseerde plastic flessen laten bedrukken

Flessen water bedrukken. Al vanaf 0,77 bij 504 stuks( dat is inclusief alle kosten en bezorgen). Een flesje water met het etiket bedrukt met reclame is het ultieme relatiegeschenk op een mooie dag, tijdens een vergadering, een sportieve wandeling of uw sportdag. Plastieken flesjes met logo bedrukken kan al vanaf 252 stuks. Wilt u ook persoonlijke flessen water maar er gaan geen bellen rinkelen bij de term 'Vector logo' of 'CMYK kleuren' ? Geen probleem, stuur uw logo, afbeelding en teksten toe en wij maken geheel kosteloos een digitaal voorbeeld van het etiket voor u.