Menu
Menu
Your Cart
We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.

About Us

Deze website is onderdeel van Water Concepts Benelux B.V. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van dranken. Onze gepersonaliseerde dranken voorzien wij van uw eigen ontwerp op het etiket of bedrukken deze met uw logo of andere boodschap. Op deze website ziet u onze standaard producten, wij leveren ook producten die speciaal gemaakt en ontwikkeld zijn voor onze klanten.

Wij hebben een jarenlange ervaring opgedaan, al sinds 2005 produceren en leveren wij onze producten aan diverse afnemers in Nederland en buitenland.

Als u dranken wilt laten maken of personaliseren bij een fabriek dan hebt u vaak te maken met grote minimale afnames en dus enorme investeringen. water Concepts is in dit gat gesprongen en heeft contact gezocht met diverse leveranciers in binnen- en buitenland met als gevolg dat wij nu op verschillende markten thuis zijn, o.a:

 

  • Private label dranken (met en zonder alcohol)
  • z.g. Party Drinks en shotjes
  • Promotionele producten, dranken voorzien van een eigen etiket.